طرز تهیه و آموزش کامل تهیه شارلوت رویال دسری شیک و بسیار خوشمزه

طرز تهیه شارلوت رویال بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه شارلوت رویال , شارلوت رویال , دسر شارلوت رویال

اگر شما هم نام شارلوت رویال را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

طرز تهیه و آموزش کامل تهیه شارلوت رویال دسری شیک و بسیار خوشمزه

دسر رویال شارلوت یک دسر سوئیسی است که در ساختار آن از رولت یا کیک و فیلینگ‌های مختلف مانند سوفله شکلات، بستنی، کرم پنیر و… استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه شارلوت رویال :

کیک اسفنجی :♦: یک عدد

 خامه :♦: 350 گرم

 پودر قند :♦:  5 قاشق سوپخوری

 کمپوت آناناس خرد شده   :♦: 2 لیوان

 آلبالو یا گیلاس :♦: برای تزئین

سفیده تخم مرغ :♦: 1 عدد

بادام ورقه شده یا خلال بوداده :♦: 100 گرم

مواد لازم برای کیک اسفنجی :

 تخم مرغ  :♦: 6 عدد

 آرد سفید گندم :♦: 6 قاشق سوپخوری (150 گرم)

 شکر :♦: 150 گرم

 وانیل  :♦: نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه و آموزش کامل تهیه شارلوت رویال دسری شیک و بسیار خوشمزه

طرز تهیه شارلوت رویال , شارلوت رویال , دسر شارلوت رویال

طرز تهیه شارلوت رویال :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه شارلوت رویال ابتدا

قالب گرد مناسبی را چرب کرده و به آن آرد می پاشیم.

قالب را می گردانیم تا کف و اطراف قالب با آرد آغشته شود.

بعد زرده و سفیده را از هم جدا کرده،زرده را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا زرده سفید و سفت و کشدار شود.

سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه سفید و سفت شود،به طوری که اگر کاسه را برگردانیم سفیده از کاسه نریزد.

زرده و سفیده را به سرعت مخلوط می کنیم .

آرد را کم کم ریخته ، هم می زنیم ، به حدی که تمام مواد فقط مخلوط شود .

بعد از مخلوط کردن ، مایه را نباید زیاد هم زد، چون پف آن می خوابد.

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

قالب را می گذاریم طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه تا کیک بالا آمده،روی آن طلایی شود.

با انگشت روی آن فشار می آوریم ، باید چیزی به دست نچسبد .

قالب را از فر خارج کرده ، می گذاریم سرد شود. کیک را از قالب خارج می کنیم و یک دایره از روی آن بر می داریم .

داخل کیک را خالی می نمائیم ، باید اطراف و کف کیک به اندازه 2 سانتیمتر باقی بماند، 100 گرم کره را گرم کرده ، با قاشق به کف و اطراف کیک می ریزیم.

دوباره کیک را در فر می گذاریم تا کیک کمی برشته شود و بعد می گذاریم تا سرد شود .

خامه را با پودر قند و نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط می کنیم و ظرف خامه را روی یخ می گذاریم . خامه را می زنیم تا کاملا سفت شده ، فرم بگیرد.

یک عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر می زنیم تا کاملا سفت شود، بعد آن را کم کم داخل خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم .

1 لیوان از خامه را کنار می گذاریم ، چند تکه از آناناس را بر می داریم ، بقیه را با خامه مخلوط کرده، داخل کیک می ریزیم و

دایره کیک را که از روی آن برداشته ایم ، مجددا روی آن قرار می دهیم .

کمی روی آن را فشار می دهیم که کیک و خامه به هم بچسبد.

اطراف و روی شارلوت را با خامه می پوشانیم و بادام را اطراف کیک می پاشیم، به طوری که به خامه بچسبد.

بقیه خامه را در قیف می ریزیم و روی شارلوت را با خامه در قیف و تکه های آناناس و آلبالو تزئین می کنیم.

طرز تهیه و آموزش کامل تهیه شارلوت رویال دسری شیک و بسیار خوشمزه

نکته اساسی در تهیه این دسر، خوب همزدن زرده و سفیده تخم مرغ است تا

کیک بدون بکینگ پودر پف کرده و لطیف شود .

طرز تهیه شارلوت رویال , شارلوت رویال , دسر شارلوت رویال

طرز تهیه و آموزش کامل تهیه شارلوت رویال دسری شیک و بسیار خوشمزه