آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما بسیار خوش طعم و عالی
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما بسیار خوش طعم و عالی
طرز تهیه آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
خرما/”>
اگر شما هم نام ترافل خرما را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما بسیار خوش طعم و عالی
این دسر خوشمزه با خرما را برای سفره های افطاری تان درست کنید.
مواد لازم برای تهیه ترافل خرما :
خرما :♦: 200 گرم
گردو :♦: 30 گرم
بیسکوئیت پتی بور :♦: 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل :♦: به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی :♦: برای تزئین
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما بسیار خوش طعم و عالی
با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.
طرز تهیه ترافل خرما :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترافل خرما ابتدا
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید بعد اونها رو آبکش کنید به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.
هسته خرما رو هم در بیارید.
گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.
سپس گردو و بیسموییت را داخل ظرف دیگری بریزید و خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه می کنیم و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما بسیار خوش طعم و عالی
در صورت تمایل می توانید در مرحله مخلوط کردن گردو و خرما به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل خرما بسیار خوش طعم و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۶